Капітан Birmingham Bears Алекс Девіс сказав BBC CWR:
“Це важко прийняти. Минулого року я залишився тут із таким же результатом, але ви повинні отримати позитивні моменти, які можете. У нас щойно було обрано двох хлопців для Англії на основі їхньої форми Blast, і ми фінішували на першому місці команда три роки поспіль, тож ми, мабуть, щось робимо правильно.
«На півдорозі ми були задоволені цим рахунком. Це було не зовсім те поле, яке ми думали. Воно було досить повільним, каламутним і часом шкідливим, але ми сказали, що якщо хлопець проходить і отримує 50 м’ячів із 40 , ми зробимо це добре, але цього не сталося.
«Це Моен і я зламали йому спину.
«Вони просто продовжували брати хвіртки, і вони на це заслуговують. І Джек Тейлор був блискучим капітаном. Він зіграв, кинувши в боулінг Девіда Пейна на третій овер, і витягнув Мо, тож він заслуговує на це похвали».
Капітан Glos Джек Тейлор сказав BBC Radio Gloucestershire:
«Вони грали дуже добре, і хоча Кем Бенкрофт грав добре, він не грав, і нам не було з ким грати в таких важливих подачах.
«Але ми повинні були повірити в перерві, хоча ми захищали низький рахунок, що в крикеті на нокаут все можливо.
«Це було трохи ризиковано дати Девіду Пейну третій овер у пауерплеї, коли він отримав шість і чотири від Моєна Алі, і оскільки я думав, що це могло бути неправильним рішенням, він витягнув його.
«Наші гравці в боулінг задавали тон цілий рік і грали на великій сцені та забивали тут кілька хвірток».